Булочка Боло
Булочка Боло
Ніжна булочка з начинкою чи без, за формою схожа на колобка.
Рецептура
Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|
1,000 | кг | борошно пшеничне в/г |
0,200 | кг | Крафен 20 |
0,050 | кг | дріжджі пресовані |
0,200 | кг | яйця |
0,100 | кг | маргарин |
0,015 | кг | сіль |
0,350 | кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто на 1 шв. 6 хв. - 2 шв. 4 хв. Температура тіста 25-26°С, відлежування тіста 10-15 хв. Тісто ділимо на шматочки по 0,040 кг, заокруглюємо. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед випіканням за бажанням змазати поверхню меланжем.
Параметри випікання:
Температура випікання 240°С протягом 6-7 хв. (для заготовок масою 0,040 кг).
Випікати без пару. Час випікання залежить від маси тістової заготовки.