Булка Шантьє
Булка Шантьє
Поєднання шоколаду та кави, ванілі та кориці, темного і світлого.
Тісто 1
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,100 кг | сіль | |
15,000 кг | цукор | |
10,000 кг | маргарин | |
40,000 кг | ЛЕКВАР Кавовий агат |
Тісто 2
113,700 кг | борошно пшеничне в/г | |
5,700 кг | дріжджі пресовані | |
1,480 кг | сіль | |
20,500 кг | цукор | |
17,000 кг | маргарин | |
1,700 кг | Софт Тач | |
42,000 кг | вода |
Начинка
15,000 кг | Чоколіна шоколад |
Декор
10,000 кг | Палетта Нейтральна | |
5,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури: 4 хв. на першій швидкості, 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 20-30 хв. Температура тіста 27-28°С. Поділити тісто на шматки вагою 0.050 кг, округлити. Викласти у форму діаметром 18 см по 8 кульок у форму (4 кульки темні та 4 кульки світлі). Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 180-190°С протягом 16 хв, з парою на початку випікання.
Начинка: випечені вироби з шоколадного тіста начинити Чоколіна шоколадна.
Декор: нагріти Палетта Нейтральна з водою до повного її розчинення та покрити готові вироби.