Бріош де Маропано
Бріош де Маропано
Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булочка з мигдалевою начинкою.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Панетон Верона | |
0,300 кг | маргарин | |
0,040 кг | цукор | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль | |
0,360 кг | вода |
Наповнювач
0,300 кг | родзинки |
Начинка
0,500 кг | Маропан |
Покриття
0,030 кг | мигдалеві пластівці |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто протягом 4 хв. на 1-ій шв. та 6 хв. на 2-ій шв. Додати родзинки. Температура тіста 24-26°С. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 120 г, заокруглити та залишити на 5 хв. для релаксації. Розкатати заготовки та відсадити по центру Маропан, згорнути в прямокутник. Змазати заготовки яйцем та покрити мигдалевими пластівцями. Кінцеве вистоювання: 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 210-200°С (з малою подачею пару на початку випікання) протягом 13-15 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та конструктивних особливостей печі.