Бейгл
Бейгл
Цікавий варіант для сніданку чи перекусу. Цей здобний бублик зазвичай розрізають навпіл і кладуть всередину начинку: м’який сир, вершкове масло, джем.
Опара
50,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
4,000 кг | Дріжджі пресовані | |
33,000 кг | Вода |
Тісто
50,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | Панетон Верона | |
2,000 кг | Дріжджі пресовані | |
25,000 кг | Маргарин | |
19,000 кг | Цукор | |
15,000 кг | Яйця | |
1,000 кг | Сіль |
Спосіб приготування
Опари:
- Розвести дріжджі в теплій воді, додати борошно.
- Замісити опару протягом 3-4 хв. на першій швидкості тістоміса.
- Бродіння опари 25-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Тіста:
- Замісити тісто (додавши 1/3 цукру та 1/3 маргарину) 3 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості.
- Потім додати залишок маргарину і замішувати 3-4 хв. на другій швидкості та 3-4 хв. на першій швидкості, додавши решту цукру (до повного його розчинення).
- Температура тіста 29-30°C.
- Бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Поділити тісто на заготовки масою 0,040 кг. округлити, накрити.
- Релаксація 10 хв. для кращого формування.
- Тістову заготовку розкатати в джгут, кінці з’єднати між собою і покласти на лист у вигляді кільця.
- Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 35-38°C та відносній вологості 78%.
- Перед випіканням змастити яйцем.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 220-190°C протягом 10-12 хв.
Більше
Панетон Верона дозволяє зменшити закладку додаткової сировини: яєць, цукру та жиру, при цьому смакові властивості та м’якість виробів не втрачаються.