Цукерки шоколад-фундук
Цукерки шоколад-фундук
Шоколадні цукерки з фундучно-шоколадною начинкою.
Рецептура
Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|
0,500 | кг | Сатіна Дарк |
0,950 | кг | Чоколіна фундук-шоколад |
Спосіб приготування
Шоколадна основа:
Перед використанням кондитерську глазур Сатіна Дарк помірно розігріти в темперувальній машині до 40°С. Робоча температура кондитерської глазурі Сатіна Дарк 34-35°С.
Начинка:
Використовувати начинку Чоколіна фундук температурою не вище 35°С.
Формування цукерки:
Підготовлену кондитерську глазур Сатіна Дарк наливають в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру) та відразу ж зливають рештки глазурі з форми, та ставимо на охолодження при температурі 4°С.
При застиганні глазур на стінках форми утворює корпус для цукерок, її необхідно заповнити начинкою Чоколіна. Після застигання начинки поверх форми наносять ще один шар кондитерської глазурі (температура 35°С) для утворення дна цукерки. Після повного охолодження при температурі 4°С, цукерки обережно вилучають з форм.