Шоколадний трюфель
Шоколадний трюфель
Класична цукерка на основі ганаша з шоколаду Тринідад від українського шоколатьє Руслана Вичерова.
Шоколадна маса
0,200 кг | Вершки тваринні | |
0,500 кг | Тринідад Дарк | |
0,300 кг | Голден Нектар | |
0,030 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,020 кг | Сіль | |
0,030 кг | Коньяк |
Покриття
0,100 кг | Крохмаль кукурудзяний сухий | |
0,100 кг | Какао порошок DB82 |
Спосіб приготування
Спосіб приготування:
- Вершки з`єднати з Голден Нектаром та довести до кипіння, вилити у шоколад і ретельно перемішати.
- Додати вершкове масло та вимішати, в кінці влити коньяк. Проемульгувати блендером.
- Помістити масу в кондитерський мішок та відсадити цукерки потрібної ваги. Охолодити.
- Обваляти трюфель у суміші какао та крохмалю. Охолодити.