Річчіо Кранчі Вайт
Річчіо Кранчі Вайт
Екструдовані кукурудзяні кульки з родзинками в білій глазурі.
Основа
0,350 кг | Сатіна Вайт |
Наповнювач
0,105 кг | родзинки | |
0,055 кг | кукурудзяні кульки |
Спосіб приготування
Основа: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Вайт розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.
Наповнювач: родзинки змішати з кукурудзяними кульками.
Формування цукерки: підготовлену кондитерську глазур Сатіна Вайт змішати з наповнювачем та відформувати цукерки на пергаменті у формі «їжачків» (температура 32ºС). Охолодити при температурі 4ºС протягом 5-7 хв. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно викласти у коробки.