Річчіо Фрутті мікс Мілк
Річчіо Фрутті мікс Мілк
Фруктовий мікс з мигдалевими пластівцями в молочній глазурі.
Основа
0,350 кг | Сатіна Мілк |
Наповнювач
0,100 кг | курага | |
0,060 кг | цукати | |
0,060 кг | мигдалеві пластівці |
Спосіб приготування
Основа: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Мілк розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.
Наповнювач: подрібнити курагу, додати цукати та підсмажені мигдалеві пластівці. Перемішати.
Формування цукерки: підготовлену кондитерську глазур Сатіна Мілк змішати з наповнювачем та відформувати цукерки на пергаменті у формі «їжачків» (температура 32ºС). Охолодити при температурі 4ºС протягом 5-7 хв. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно викласти у коробки.