Річчіо Фрутті мікс Дарк
Річчіо Фрутті мікс Дарк
Фруктовий мікс з мигдалевими пластівцями в темній глазурі.
Основа
0,350 кг | Сатіна Дарк |
Наповнювач
0,065 кг | чорнослив | |
0,060 кг | родзинки | |
0,060 кг | цукати | |
0,060 кг | мигдалеві пластівці |
Спосіб приготування
Основа: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Дарк розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.
Наповнювач: чорнослив подрібнити, додати цукати, родзинки та підсмажені мигдалеві пластівці. Перемішати.
Формування цукерки: підготовлену кондитерську глазур Сатіна Дарк змішати з наповнювачем та відформувати цукерки на пергаменті у формі «їжачків» (температура 32ºС). Охолодити при температурі 4ºС протягом 5-7 хв. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно викласти у коробки.