Фадж Вермонт
Фадж Вермонт
Шоколадний фадж з журавлиною та грецьким горіхом.
Фадж
0,400 кг | Сатіна Вайт | |
0,400 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Наповнювач 1
0,140 кг | журавлина в'ялена | |
0,015 кг | коньяк |
Наповнювач 2
0,140 кг | грецький горіх |
Спосіб приготування
Фадж:
Розтопити глазур Сатіна Вайт та змішати з Чоколіна Вайт шоколад.
Наповнювач 1:
Журавлину в'ялену замочити в алкоголі та залишити на 24 години.
Наповнювач 2:
Грецький горіх підсмажити та охолодити.
Формування виробу:
Змішати фадж з наповнювачами 1 та 2, та вилити в трикутну форму. Охолодити.