Фадж тарта Джорджія
Фадж тарта Джорджія
Шоколадний фадж зі смаком ягідного йогурту з журавлиною.
Тісто
0,075 кг | масло вершкове | |
0,045 кг | цукрова пудра | |
0,020 кг | жовтки | |
0,001 кг | сіль | |
0,130 кг | борошно пшеничне в/г |
Фадж 1
0,060 кг | Чоколіна Шоколад | |
0,060 кг | Сатіна Дарк |
Фадж 1
0,060 кг | Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту | |
0,060 кг | Сатіна Вайт | |
0,060 кг | журавлина в'ялена |
Спосіб приготування
Тісто:
Масло, цукрову пудру, жовтки збити пласким бітером у пишну масу. Додати всі сухі компоненти за рецептурою, перемішати на низькій швидкості до однорідної консистенції тіста. Розкатати тісто товщиною 0,5 см, сформувати заготовки та випекти.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 190°C. Ротаційна піч: температура випікання 180°C. Час випікання 10-12 хв.
Фадж 1:
Розтопити глазур Сатіна Дарк та змішати з Чоколіна Шоколад.
Фадж 2:
Розтопити глазур Сатіна Вайт та змішати з Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту.
Формування виробу:
Випечені пісочні заготовки наповнити фаджем 1 та 2.