Бонбон Карре
Бонбон Карре
З кремовою шоколадно-фундучною начинкою та вкрапленнями горіхів з чорносливом і все це в оболонці темної глазурі.
Корпус
0,220 кг | Сатіна Дарк |
Наповнювач 1
0,090 кг | чорнослив | |
0,040 кг | грецький горіх |
Наповнювач 2
0,150 кг | Чоколіна фундук-шоколад |
Спосіб приготування
Корпус: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Дарк розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.
Наповнювач 1: чорнослив та горіхи подрібнити. Перемішати.
Наповнювач 2: використовувати Чоколіна фундук-шоколад температурою не вище 30ºС.
Формування цукерки: підготовлену кондитерську глазур Сатіна Дарк вилитити в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру). Рештки глазурі відразу вилити з форми. Поставити на охолодження при температурі 4ºС протягом 5-7 хв. При застиганні глазур на стінках форми утворює корпус для цукерок. Потім наповніть сумішшю подрібненого чорносливу з горіхами та шоколадною начинкою Чоколіна фундук. Після застигання начинки Чоколіна фундук-шоколад поверх форми нанесіть шар кондитерської глазурі Сатіна Дарк (температура 35ºС), щоб закрити дно цукерки. Після чого ставимо на охолодження при температурі 8±2ºС. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно вилучити цукерки з форм.