Бонбон Амандель
Бонбон Амандель
Цукерки з натурального екстра-чорного шоколаду з мигдалевою начинкою.
Рецептура
Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|
0,500 | кг | Тринідад Екстра Дарк |
0,850 | кг | Маропан |
Спосіб приготування
Шоколадна основа:
Перед використанням шоколад Тринідад Екстра Дарк необхідно протемперувати. Для цього його помірно нагрівають в темперувальній машині до 50°С, потім охолоджують до 28°С та ще раз підігрівають до температури не більше ніж 32°С.
Робоча температура протемперованого шоколаду 30-31°С.
Наповнювач:
Начинку Маропан використовують без підготовки.
Формування готового виробу:
Підготовлений шоколад Тринідад Екстра Дарк вилити в полікарбонатну форму (суху та начищену) та відразу ж злити рештки шоколаду з форми. Той шоколад, який залишився на стінках форми при за-стиганні утворює оболонку для цукерок, яку необхідно наповнити начинкою Маропан. Поверх форми наносять ще один шар темперованого шоколаду, що утворює дно цукерки. Після повного охолодження та застигання, цукерки вилучають з форм.