Торт Захер
Торт Захер
Оригінальний торт Захер - це австрійська класика, яка захоплює з першого шматочка своїм гармонійним смаком шоколадно-трюфельного тіста та декількох прошарків ніжного абрикосового джему. І все це огорнуте в шоколадну глазур.
Тісто
0,330 кг | Трюфельний кекс | |
0,165 кг | олія соняшникова | |
0,165 кг | яйця | |
0,050 кг | вода |
Наповнювач
0,200 кг | Джеммі Лайт Абрикос |
Помадка
0,100 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,125 кг | Скалдіс Темний |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 5 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у форму для торта діаметром 21см (1/2 висоти форми). Охолодити та розрізати на 2-3 шари.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°C протягом 30-45 хв. (час випікання залежить від ваги тіста).
Наповнювач:
Прошарувати абрикосовим джемом між коржами, по бокам та верх трюфельного напівфабрикату.
Помадка:
Вершки довести до кипіння та з’єднати з подрібненим Скалдіс Темний.
Формування готового виробу:
Верх та боки покрити помадкою. Зверху декорувати з кондитерського мішка шоколадною помадкою.