Торт яблучний Апфельмус
Торт яблучний Апфельмус
Ніжний бісквіт з нотками мигдалю, з яблучно-вершковим кремом у поєднанні з кленовим сиропом та білим покриттям у вафельній крихті, ніжним наче хмаринки.
Тісто
0,055 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,100 кг | вода | |
0,300 кг | яйця | |
0,210 кг | цукор | |
0,300 кг | Маропан | |
0,160 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,020 кг | Квік 96 |
Крем
0,250 кг | Ванкрем | |
0,450 кг | вода | |
0,050 кг | молоко згущене з цукром | |
0,400 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,500 кг | Фрутбері Яблуко | |
0,400 кг | Начинка з кленовим сиропом |
Покриття
0,150 кг | Мірор Білий | |
0,030 кг | вафельна крихта |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити в міксері вінчиком 5-7 хв. на високій швидкості. Розділити тісто на 12 коржів діаметром 20 см.
Параметри випікання:
Випікати 5-7 хв. при температурі 180-200°C.
Крем: заварний крем змішати з водою та згущеним молоком, настояти 10 хв., додати Фрутбері Яблуко та Начинку з кленовим сиропом. Збити вершки та об`єднати обидві маси в однорідний крем.
Формування виробу: на один торт використувати 6 коржів. Перекладати між коржами по 0,180 г крему, рівномірно розподіляючи. Верх та боки покрити тонким шаром залишком крему (0,100 г). Охолодити торт у холодильнику 2-3 години. За можливістю краще використати заморозку на 1-2 год. Верх торта покрити Мірор Білий. Боки обсипати вафельною крихтою або декорувати за власним бажанням.