Рецептури Рецептури

Торт Вельвет Чоко

Без глютену. Оксамитовий шоколад, що просто тане в роті.

Тісто

0,025 кг   Біска Мульті Бейс
0,250 кг   Тринідад Дарк
0,150 кг   масло вершкове
0,150 кг   яйця
0,250 кг   цукор

Ганаш

0,200 кг   Тринідад Дарк
0,200 кг   Преста Йогурт

Оздоблення

0,080 кг   Сатіна Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

Масло вершкове та Трінідад Дарк розтопити. Окремо збити на максимальних обертах протягом 3 хв. цукор, Біску Мульти Бейс та яйця. Змішати обидві маси до однорідної консистенції. Тісто розлити у 2 форми d18 см.

Параметри випікання:

Подова піч: 170-175°C; протягом 50-60 хв.

Ганаш:

Розтопити Тринідад Дарк та з'єднати з Престою Йогурт. Перемішати масу до однорідної консистенції. Охолодити.

Формування виробу:

Випечені н/ф з'єднати між собою ганашем. Поверхню та боки торту декорувати ганашем, та прикрасити декорами з Сатіни Дарк.

Торт Вельвет Чоко