Торт Вельвет Чоко
Торт Вельвет Чоко
Без глютену. Оксамитовий шоколад, що просто тане в роті.
Тісто
0,025 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,250 кг | Тринідад Дарк | |
0,150 кг | масло вершкове | |
0,150 кг | яйця | |
0,250 кг | цукор |
Ганаш
0,200 кг | Тринідад Дарк | |
0,200 кг | Преста Йогурт |
Оздоблення
0,080 кг | Сатіна Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
Масло вершкове та Трінідад Дарк розтопити. Окремо збити на максимальних обертах протягом 3 хв. цукор, Біску Мульти Бейс та яйця. Змішати обидві маси до однорідної консистенції. Тісто розлити у 2 форми d18 см.
Параметри випікання:
Подова піч: 170-175°C; протягом 50-60 хв.
Ганаш:
Розтопити Тринідад Дарк та з'єднати з Престою Йогурт. Перемішати масу до однорідної консистенції. Охолодити.
Формування виробу:
Випечені н/ф з'єднати між собою ганашем. Поверхню та боки торту декорувати ганашем, та прикрасити декорами з Сатіни Дарк.