Рецептури Рецептури

Торт сливовий Блек Даймонд

Торт поєднав у собі багатство смаку ніжного ванільного бісквіту, крем-сиру та фруктового наповнення зі шматочками сливи.

Тісто

0,324 кг   яйця
0,248 кг   цукор
0,147 кг   вода
0,296 кг   борошно пшеничне в/г
0,063 кг   Біска Мульті Бейс
0,015 кг   Квік 96

Крем

0,390 кг   вершки тваринні
0,250 кг   крем-сир
0,085 кг   цукрова пудра

Начинка

0,460 кг   Фрутбері Слива

Покриття

0,260 кг   Сатіна Дарк
0,130 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Декор

0,045 кг   Фрутбері Слива

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Викласти тісто у три форми діаметром 18 см.  

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180˚С протягом 25-30 хв.

Крем: крем-сир змішати з цукровою пудрою, додати вершки та збити на високій швидкості до однорідної, стійкої консистенції.

Покиття: вершки довести до кипіння та з’єднати з Сатіна Дарк. 

Формування виробу: охолоджені бісквітні н/ф розрізати на три шари. Два коржі склеїти між собою кремом (0,125 кг), на другий корж нанести Фрутбері Слива (0,150 кг) та накрити третім коржем. Боки та поверхню також покрити цим кремом (0,075 кг). Охолодити. Поверхню та боки торту покрити ганашем, декорувати кремом (0,030 кг) та Фрутбері Слива (0,015 кг).

Торт сливовий Блек Даймонд