Торт сливовий Блек Даймонд
Торт сливовий Блек Даймонд
Торт поєднав у собі багатство смаку ніжного ванільного бісквіту, крем-сиру та фруктового наповнення зі шматочками сливи.
Тісто
0,324 кг | яйця | |
0,248 кг | цукор | |
0,147 кг | вода | |
0,296 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,063 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,015 кг | Квік 96 |
Крем
0,390 кг | вершки тваринні | |
0,250 кг | крем-сир | |
0,085 кг | цукрова пудра |
Начинка
0,460 кг | Фрутбері Слива |
Покриття
0,260 кг | Сатіна Дарк | |
0,130 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Декор
0,045 кг | Фрутбері Слива |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Викласти тісто у три форми діаметром 18 см.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180˚С протягом 25-30 хв.
Крем: крем-сир змішати з цукровою пудрою, додати вершки та збити на високій швидкості до однорідної, стійкої консистенції.
Покиття: вершки довести до кипіння та з’єднати з Сатіна Дарк.
Формування виробу: охолоджені бісквітні н/ф розрізати на три шари. Два коржі склеїти між собою кремом (0,125 кг), на другий корж нанести Фрутбері Слива (0,150 кг) та накрити третім коржем. Боки та поверхню також покрити цим кремом (0,075 кг). Охолодити. Поверхню та боки торту покрити ганашем, декорувати кремом (0,030 кг) та Фрутбері Слива (0,015 кг).