Рецептури Рецептури

Торт Осінній блюз

Шматочок осені: ніжні бісквіти з відтінком ірландської кави, тірамісу зі шматочками яблука.

Тісто

0,188 кг   Айріш Вельвет
0,088 кг   борошно пшеничне в/г
0,125 кг   цукор
0,358 кг   яйця
0,009 кг   Квік 96

Наповнювач

0,600 кг   Фрутбері Яблуко

Крем

0,150 кг   Зеесан Тірамісу
0,195 кг   вода
0,750 кг   Крем Патіссері несолодкі

Покриття

0,126 кг   Палетта КолдДжел

Декор

0,150 кг   Фрутбері Яблуко

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити на високій швидкості 4-5 хв. Викласти тісто у три форми діаметром 18 см. 

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180˚С протягом 20-25 хв. Час випікання залежить від ваги тістової заготовки та конструктивних особливостей печі. Охолодити.

Крем: Зеесан Тірамісу розмішати у воді, додати збиті вершки та перемішати до однорідної маси.

Формування виробу: бісквітний н/ф розрізати на два коржі. Коржі прошарувати Фрутбері Яблуко, а потім кремом між собою та зверху. Охолодити. Бокові сторони торта можна обсипати крихтою. Зверху покрити Палеттою КолдДжел, декорувати Фрутбері Яблуком та кремом (0,090 кг з рецептурної кількості на один торт). За бажанням посипати меленою корицею.

Торт Осінній блюз