Торт Нефертіті
Торт Нефертіті
Поєднання шоколаду з йогуртом, фундука з вишнею.
Тісто 1
0,500 кг | Йогуртовий кекс | |
0,150 кг | олія соняшникова | |
0,150 кг | яйця | |
0,220 кг | вода |
Тісто 2
0,500 кг | Шоколадний кекс | |
0,150 кг | олія соняшникова | |
0,150 кг | яйця | |
0,150 кг | вода |
Крем
0,150 кг | Рап Спеціал | |
0,625 кг | вода | |
0,250 кг | Чоколіна фундук-шоколад | |
0,400 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Наповнювач
0,400 кг | Джеммі Лайт Вишня |
Декор
0,500 кг | Чоколіна фундук-шоколад |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати всі інгрідієнти протягом 3 хв. плоским бітером на низькій швидкості. Готове тісто виливаємо на деко 40х60 см, попередньо застелений пергаментомом.
Параметри випікання:
Температура випікання: 190°С. Час випікання: 15 хв.
Тісто 2:
Для приготування тіста 2 необхідно змішати всі інгрідієнти протягом 3 хв. плоским бітером на низькій швидкості. Готове тісто виливаємо на деко 40х60 см, попередньо застелений пергаментом.
Параметри випікання:
Температура випікання: 190°С. Час випікання: 15 хв.
Крем:
Рап Спеціал змішати з водою, залишити постояти на 10-15 хв., потім додати Чоколіну фундук-шоколад та перемішати.
Формування торту:
Випечений шоколадний та йогуртовий коржі розрізати впоперек на п'ять смужок (40х12 см). Склеюємо 4 коржі кремом, розрізаємо навпіл трикутником. Трикутники склеїти між собою джемом Джеммі Лайт Вишня та викласти на кексову основу, попердньо змащену Джеммі Лайт Вишня.
Більше
Декор:
Поверхню торту покриваємо тонким шаром джему Джеммі Лайт Чорна Смородина. Охолоджуємо. Покриваємо Чоколіна Фундук, подрібненим горіхом та Монблан.