Торт Модерн
Торт Модерн
Незвична форма торту захоплює з першого погляду. Нестандартний підхід до формування виробу, який нагадує зріз стовбура дерева, ніжна гра пастельних відтінків прошарування та легкі пір'їнки декору об'єднав у собі торт Модерн.
Тісто
0,275 кг | яйця | |
0,160 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,210 кг | цукор | |
0,055 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,065 кг | вода |
Крем
0,070 кг | Рап Спеціал | |
0,180 кг | вода | |
0,250 кг | вершки з рослинним жирами 25% |
Начинка
0,320 кг | Джеммі Лайт Вишня |
Декор
0,110 кг | Палетта КолдДжел |
Спосіб приготування
Тісто:
Всі інгредієнти збити міксером протягом 7 хв. на високій швидкості.
Крем:
Суміш Рап Спеціал змішати з водою, додати збиті вершки та змішати до однорідної маси.
На бісквітний напівфабрикат нанести Джеммі Лайт Вишня та шар крему. Після чого порізати на смужки по 6 см. та закрутити в рулет, придаючи форму торта. Бока покрити кремом та обсипати бісквітною крихтоюю.
Декор:
Покрити виріб Палеттою КолдДжел та декорувати шоколадними пелюстками, завитками тощо.
Більше
Параметри випікання:
Тонко нанести на лист бісквітне тісто та випекти при температурі 210°С протягом 7-9 хв.