Рецептури Рецептури

Торт Малиновий мохіто

Ароматне малинове конфі, лимонне кремо, крем-брюле та ніжний фісташковий бісквіт, нотки лайму та м'яти. Ідеальне поєднання смаку для літніх вечірок.

Тісто

0,145 кг   Кекс Фісташковий
0,007 кг   Квік 96
0,145 кг   яйця
0,029 кг   олія соняшникова
0,026 кг   борошно пшеничне в/г
0,026 кг   цукор
0,022 кг   вода

Лимонне кремо

0,090 кг   Преста Лимон
0,027 кг   жовтки
0,040 кг   яйця
0,030 кг   цукор
0,003 кг   желатин
0,020 кг   вода
0,004 кг   м'ята
0,030 кг   масло вершкове 82,5%

Малинове конфі

0,145 кг   Фрутбері Малина
0,030 кг   вода
0,004 кг   желатин
0,024 кг   вода

Крем-брюле

0,021 кг   жовтки
0,040 кг   молоко пастеризоване
0,090 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,025 кг   цукор
0,001 кг   ванільний цукор
0,003 кг   желатин
0,018 кг   вода

Крем

0,410 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,150 кг   Преста Лимон
0,220 кг   Зеесан Сирний

Декор

0,150 кг   лайм
0,015 кг   м'ята

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти крім олії збити на високій швидкості 3-4 хв. Додати олію та перемішати на першій швидкості 1 хв. Тісто вилити у форму діаметром 18 см і випекти.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура 180°С протягом 30-35 хв.

Подова піч: температура 190°С протягом 30-35 хв.

Лимонне Кремо: яйця, жовтки та цукор ретельно перемішати, додати Престу Лимон та довести до кипіння. Додати замочений желатин, листя м'яти, масло та пробити блендером. Готову масу викласти у форму d 18 см по 0,240 кг та заморозити.

Малинове Конфі: Фрутбері Малину змішати з водою та довести до кипіння. Додати замочений желатин, перемішати. Готову масу вилити у форму d 15 см та заморозити.

Крем-брюле: жовтки перетерти з цукром, розмішати з молоком, вершками і довести до кипіння. Додати замочений желатин та перемішати. Готову масу вилити в форму d 15 см та заморозити.

Крем: збиті вершки з'єднати з Престою Лимон та Зеесаном Сирним, розведеним з водою.

Формування виробу: випечений бісквіт розрізати на 3 частини. Виріб формувати в такій послідовності: бісквітний н/ф, крем, крем-брюле, малинове конфі, крем, бісквітний н/ф, крем, лимонне кремю, крем, бісквітний н/ф. Боки та поверхню покрити кремом і декорувати.

Торт Малиновий мохіто