Торт Макове поле
Торт Макове поле
Ніжні бісквіти: ванільний та маковий у поєднанні з вишневою начинкою зі шматочками вишні, вкриті білим шоколадом.
Тісто 1
0,324 кг | яйця | |
0,248 кг | цукор | |
0,147 кг | вода | |
0,296 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,063 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,015 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,324 кг | яйця | |
0,200 кг | цукор | |
0,100 кг | вода | |
0,250 кг | Макова начинка | |
0,250 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,063 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,015 кг | Квік 96 |
Начинка
0,100 кг | Фрутбері Вишня |
Покриття
0,590 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Спосіб приготування
Тісто 1: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Викласти тісто у чотири форми діаметром 20 см.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180˚С протягом 20-25 хв.
Тісто 2: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Викласти тісто у чотири форми діаметром 20 см.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180˚С протягом 20-25 хв.
Покриття: Чоколіну Вайт нагріти на водяній бані до 38-40˚С.
Формування виробу: охолоджені бісквітні н/ф склеїти між собою Фрутбері Вишня. Поверхню покрити Чоколіною Вайт та декорувати маком та вишнею.