Торт Літній дощ
Торт Літній дощ
Світлий бісквіт з класичним вишуканим ароматом з ванільними нотами у поєднанні з фруктовим компоте з лісових ягід та ніжне крем-брюле, вкрите глясажем.
Тісто
0,112 кг | Айворі Вельвет | |
0,170 кг | яйця | |
0,034 кг | олія соняшникова | |
0,027 кг | вода | |
0,009 кг | Квік 96 |
Компоте
0,140 кг | Фрутбері Лісова ягода | |
0,030 кг | вода | |
0,005 кг | желатин |
Крем-брюле
0,023 кг | жовтки | |
0,044 кг | молоко пастеризоване | |
0,092 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,030 кг | цукор | |
0,010 кг | ванільний цукор | |
0,002 кг | желатин | |
0,011 кг | вода |
Мус
0,250 кг | Фрутбері Лісова ягода | |
0,500 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,187 кг | Чоколіна Вайт шоколад | |
0,082 кг | вода | |
0,014 кг | желатин |
Глясаж
0,480 кг | Мірор Білий | |
0,012 кг | желатин | |
0,100 кг | вода | |
0,006 кг | барвник сухий "Сливовий джем" |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто у дві форми діаметром 18 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Компоте: Фрутбері Лісова ягода пробити блендером, змішати з водою та довести до кипіння. Додати замочений желатин, розмішати та вилити у форму, заморозити.
Крем-брюле: жовтки перетерти з цукром, розмішати молоко з вершками і довести до кипіння. Додати замочений желатин та перемішати. Готову масу вилити в форму d15 см та заморозити.
Мус: вершки збити до м'яких піків, Чоколіну Вайт шоколад розігріти до t 40°С, Фрутбері Лісова ягода пробити блендером. Всі інгредієнти змішати, додати розтоплений желатин та збити до однорідної консистенції.
Глясаж: замочений желатин розтопити та з'єднати з Мірор Вайт та барвником.
Формування виробу: на дно форми викласти частину мусу, потім компоте з крем-брюле та другу частину мусу. Покласти бісквіт та заморозити. Заморожений виріб покрити глясажем та декорувати.