Торт Карамельно-йогуртовий
Торт Карамельно-йогуртовий
Торт на основі карамельного тіста та йогуртового крему.
Тісто
0,084 кг | маргарин | |
0,120 кг | яйця | |
0,270 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,270 кг | цукор | |
0,132 кг | Кукімікс Американо Карамель |
Крем
0,350 кг | Крем Лайт Йогурт | |
0,350 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Спосіб приготування
Тісто:
З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.
Крем:
Змішати Крем Лайт Йогурт зі збитими вершками та ретельно перемішати.
Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (4 н/ф Пісочний Американо Карамель).