Рецептури Рецептури

Торт Ірландський Чізкейк

Тонкі нотки ірландського віскі у філіжанці ароматної кави.

Тісто

0,286 кг   Айріш Вельвет
0,120 кг   яцйя
0,114 кг   олія соняшникова
0,080 кг   вода

Начинка

0,150 кг   Чоколіна фундук-шоколад
0,075 кг   фундук

Цукровий сироп

0,052 кг   вода
0,052 кг   цукор

Крем

0,150 кг   Зеесан Сирний
0,300 кг   вода
0,300 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,008 кг   кава розчинна
0,030 кг   вода
0,016 кг   ром
0,050 кг   Тринідад Дарк

Покриття

0,100 кг   Палетта КолдДжел

Декор

0,080 кг   Сатіна Дарк
0,020 кг   фундук

Спосіб приготування

Тісто:

збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкостіі, використовуючи плоский бітер. Викласти тісто у форму діаметром 18 см (по 0,300 кг).

Параметри випікання:

випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.

Начинка:

Чоколіну фундук-шоколад змішати з подрібненим та обсмаженими горіхами.

Цукровий сироп:

цукор з водою довести до кипіння, охолодити.

Крем:

Зеесан Сирний з'єднати з водою, додати розчинену в гарячій воді каву, потім додати збиті вершки, подрібнений Тринідад Дарк та ретельно перемішати.

Декор:

перед використанням кондитерську глазур помірно нагріти в темперувальній машині до 40°С.
Робоча температура кондитерської глазурі 34-35°С.
Підготовлену глазур нанести на плівку у вигляді елементів декору за допомогою різних інструментів та технологій нанесення. Залишити до повного охолодження при температурі 4°С та застигання.

Формування виробу:

кексовий напівфабрикат розрізати навпіл. Промочити сиропом нижній корж та покрити начинкою, потім кремом. Накрити другою половиною коржа, знову промочити сиропом та покрити кремом. Заморозити. Поверхню торту покрити Палетта КолдДжел. Боки торту обсипати шоколадним декором. Торт оздобити декором з шоколаду та горіхами.

Торт Ірландський Чізкейк