Торт Глозей Айворі
Торт Глозей Айворі
Торт з тривалим терміном придатності.
Тісто
0,500 кг | Айворі Вельвет | |
0,210 кг | яйця | |
0,200 кг | олія соняшникова | |
0,115 кг | вода | |
0,100 кг | Шарлі Деко Браун |
Наповнювач 1
0,200 кг | Чорна смородина морожена | |
0,050 кг | цукор | |
0,010 кг | Сафтія |
Наповнювач 2
0,360 кг | Чоколіна фундук |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Дарк | |
0,060 кг | олія соняшникова |
Декор
0,050 кг | Сатіна Дарк | |
0,010 кг | олія соняшникова | |
0,040 кг | арахіс бланшований |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості, використовуючи плоский бітер. Додати Шарлі Деко Браун та перемішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.
Начинка: цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди чорної смородини. Масу довести до кипіння. Перед використанням охолодити.
Покриття: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-38°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.
Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Нижній корж покрити наповнювачем Джеммі Лайт Чорна Смородина, накрити другим коржем та покрити начинкою Чоколіна фундук. Закрити торт третім коржем. Поверхню та боки прогрунтувати тонким шаром начинки Чоколіна фундук. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк. Боки та поверхню торту оздобити Сатіна Дарк з олією та горіхом.