Рецептури Рецептури

Торт Глозей Айворі

Торт з тривалим терміном придатності.

Тісто

0,500 кг   Айворі Вельвет
0,210 кг   яйця
0,200 кг   олія соняшникова
0,115 кг   вода
0,100 кг   Шарлі Деко Браун

Наповнювач 1

0,200 кг   Чорна смородина морожена
0,050 кг   цукор
0,010 кг   Сафтія

Наповнювач 2

0,360 кг   Чоколіна фундук

Покриття

0,300 кг   Сатіна Дарк
0,060 кг   олія соняшникова

Декор

0,050 кг   Сатіна Дарк
0,010 кг   олія соняшникова
0,040 кг   арахіс бланшований

Спосіб приготування

Тісто: збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості, використовуючи плоский бітер. Додати Шарлі Деко Браун та перемішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.

Начинка: цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди чорної смородини. Масу довести до кипіння. Перед використанням охолодити.

Покриття: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-38°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Нижній корж покрити наповнювачем Джеммі Лайт Чорна Смородина, накрити другим коржем та покрити начинкою Чоколіна фундук. Закрити торт третім коржем. Поверхню та боки прогрунтувати тонким шаром начинки Чоколіна фундук. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк. Боки та поверхню торту оздобити Сатіна Дарк з олією та горіхом.

Торт Глозей Айворі