Торт Фрутті-йогурт
Торт Фрутті-йогурт
Торт поєднав у собі смак чорного шоколаду та чорної смородини в йогурті.
Тісто 1
0,120 кг | Шоколадний кекс | |
0,060 кг | яйця | |
0,060 кг | олія соняшникова |
Тісто 2
0,200 кг | Кекс маковий | |
0,090 кг | яйця | |
0,090 кг | олія соняшникова |
Наповнювач
0,140 кг | Джеммі Лайт Вишня |
Мус
0,175 кг | Зеесан Йогурт | |
0,350 кг | вода | |
0,350 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Покриття
0,100 кг | Мірор Білий | |
0,020 кг | Джеммі Лайт Вишня |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. Викласти у форму діаметром 18 см.
Тісто 2:
Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. Викласти у форму діаметром 16 см.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180-190°С протягом 15-18 хв.
Мус:
Змішати Зеесан Йогурт з водою. Додати збиті вершки та обережно перемішати.
Формування торту:
В форму діаметром 18 см. викласти шоколадний бісквіт, нанести Джеммі Лайт Вишня та накрити маковим бісквітом. Відсадити з кондитерського мішка йогуртовий мус та заповнити ним форму.
Після охолодження готові н/ф покрити Мірором Білим та Джеммі Лайт Вишня, Поверхню прикрасити декором з шоколаду.