Торт Фісташка з малиною
Торт Фісташка з малиною
Торт сучасна класика: найніжніший фісташковий біксвіт з вмістом подрібненої фісташки та малиновим наповненням.
Тісто 1
0,400 кг | Кекс Фісташковий | |
0,168 кг | яйця | |
0,144 кг | олія соняшникова | |
0,040 кг | вода |
Тісто 2
0,225 кг | Москамікс | |
0,192 кг | білок яйця |
Наповнювач
0,320 кг | Фрутбері Малина |
Крем
0,720 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Декор
0,020 кг | Фрутбері Малина | |
0,002 кг | фісташка |
Спосіб приготування
Тісто 1: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції. Вилити тісто в дві форми діаметром 19-20 см (по 0,370 кг) та випікати.
Параметри випікання:
Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 175°C.
Тривалість випікання: 20-25 хв. взалежності від маси тістової заготовки.
Тісто 2: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості до стійкої маси, густиною тіста 0,320-0,340 кг/л. Вилити бісквітне тісто в дві форми діаметром 19-20 см (по 0,200 кг) та випікати.
Параметри випікання:
Подова піч: 185°C.
Ротаційна піч: 175°C.
Тривалість випікання: 15-17 хв.
Крем: Чоколіну Вайт шоколад збити на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції.
Формування виробу: готовий фісташковий н/ф розрізати на два пласти (по 0,150 кг). Один пласт промастити Фрутбері Малина (0,080 кг), поверх нанести крем (0,090 кг), накрити бісквітним н/ф (0,150 кг), нанести знову крем (0,090 кг), промастити Фрутбері Малина (0,080 кг), накрити другим пластом фісташкового н/ф. На поверхню та бік торту нанести крем (0,180 кг), бік торту обсипати крихтою з фісташкового н/ф. Оздобити торт Фрутбері Малина, подрібненим горіхом фісташки та шматочками фістакового н/ф.