Рецептури Рецептури

Торт Фісташка з малиною

Торт сучасна класика: найніжніший фісташковий біксвіт з вмістом подрібненої фісташки та малиновим наповненням.

Тісто 1

0,400 кг   Кекс Фісташковий
0,168 кг   яйця
0,144 кг   олія соняшникова
0,040 кг   вода

Тісто 2

0,225 кг   Москамікс
0,192 кг   білок яйця

Наповнювач

0,320 кг   Фрутбері Малина

Крем

0,720 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Декор

0,020 кг   Фрутбері Малина
0,002 кг   фісташка

Спосіб приготування

Тісто 1: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції. Вилити тісто в дві форми діаметром 19-20 см (по 0,370 кг) та випікати.

Параметри випікання:

Подова піч: 180°C.

Ротаційна піч: 175°C.

Тривалість випікання: 20-25 хв. взалежності від маси тістової заготовки.

Тісто 2: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості до стійкої маси, густиною тіста 0,320-0,340 кг/л. Вилити бісквітне тісто в дві форми діаметром 19-20 см (по 0,200 кг) та випікати.

Параметри випікання:

Подова піч: 185°C.

Ротаційна піч: 175°C.

Тривалість випікання: 15-17 хв.

Крем: Чоколіну Вайт шоколад збити на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції. 

Формування виробу: готовий фісташковий н/ф розрізати на два пласти (по 0,150 кг). Один пласт промастити Фрутбері Малина (0,080 кг), поверх нанести крем (0,090 кг), накрити бісквітним н/ф (0,150 кг), нанести знову крем (0,090 кг), промастити Фрутбері Малина (0,080 кг), накрити другим пластом фісташкового н/ф. На поверхню та бік торту нанести крем (0,180 кг), бік торту обсипати крихтою з фісташкового н/ф. Оздобити торт Фрутбері Малина, подрібненим горіхом фісташки та шматочками фістакового н/ф.

Торт Фісташка з малиною