Торт Фісташка крем-сир
Торт Фісташка крем-сир
Яскравий торт, який поєднав у собі багатство смаку: фісташкового бісквіту та ніжного крем-сиру.
Тісто
0,500 кг | Кекс Фісташковий | |
0,210 кг | яйця | |
0,180 кг | олія соняшникова | |
0,050 кг | вода |
Крем
0,390 кг | крем-сир | |
0,130 кг | цукрова пудра | |
0,390 кг | Крем Патіссері несолодкі |
Декор
0,010 кг | фісташка |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції. Вилити тісто в дві форми діаметром 20 см (по 0,450 кг) та випікати.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 180°C.
Ротаційна піч: температура 175°C.
Тривалість випікання: 25-30 хв. взалежності від маси тістової заготовки.
Крем: крем-сир змішати з цукровою пудрою, додати вершки та збити на високій швидкості до однорідної, стійкої консистенції.
Формування виробу: випечений бісквіт розрізати на чотири коржі. Зрізати нерівну поверхню коржів та зробити з обрізків крихту. Кремом прошарувати коржі, поверхню та бік торту. Поверхню та бік торту обсипати крихтою з фісташкового н/ф. Оздобити торт подрібненим горіхом фісташки та шматочками фістакового н/ф.