Рецептури Рецептури

Торт Брауні Делюкс Абрикос

Відомий десерт Брауні у вигляді торту з прошарком абрикосового джему та шоколадним ганашем.

Тісто

0,180 кг   Сатіна Дарк
0,100 кг   олія соняшникова
0,200 кг   яйця
0,200 кг   цукор
0,004 кг   Пекарський порошок У
0,075 кг   борошно пшеничне в/г
0,005 кг   Квік 96
0,015 кг   вода
0,075 кг   какао порошок DB82

Начинка

0,250 кг   Джеммі Лайт Абрикос

Ганаш

0,150 кг   Сатіна Дарк
0,040 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,150 кг   Сатіна Дарк
0,075 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Спосіб приготування

Тісто:

Розтопити глазур Сатіна Дарк, додати олію та змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості. Викласти тісто в круглу форму діаметром 20 см.

Більше

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 170°C протягом 40 хв.

Подова піч: 180°C протягом 40-45 хв.

Начинка:

Після охолодження розрізати тістову заготовку навпіл та перемастити Джеммі Лайт Абрикос.

Ганаш:

Довести вершки до кипіння та додати в глазур Сатіна Дарк. Після чого охолодити до 20°C. Нанести ганаш на готовий н/ф та вирівняти поверхню. Охолодити.

Покриття:

Довести вершки до кипіння та додати в Сатіну Дарк, після чого перемішати до однорідної маси. Покрити торт. Робоча температура покриття 33-34°C на охолоджений виріб, та 35-37°C якщо покривати заморожений виріб.

Торт Брауні Делюкс Абрикос