Торт Брауні Делюкс Абрикос
Торт Брауні Делюкс Абрикос
Відомий десерт Брауні у вигляді торту з прошарком абрикосового джему та шоколадним ганашем.
Тісто
0,180 кг | Сатіна Дарк | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,200 кг | яйця | |
0,200 кг | цукор | |
0,004 кг | Пекарський порошок У | |
0,075 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,005 кг | Квік 96 | |
0,015 кг | вода | |
0,075 кг | какао порошок DB82 |
Начинка
0,250 кг | Джеммі Лайт Абрикос |
Ганаш
0,150 кг | Сатіна Дарк | |
0,040 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Покриття
0,150 кг | Сатіна Дарк | |
0,075 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Спосіб приготування
Тісто:
Розтопити глазур Сатіна Дарк, додати олію та змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості. Викласти тісто в круглу форму діаметром 20 см.
Більше
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 170°C протягом 40 хв.
Подова піч: 180°C протягом 40-45 хв.
Начинка:
Після охолодження розрізати тістову заготовку навпіл та перемастити Джеммі Лайт Абрикос.
Ганаш:
Довести вершки до кипіння та додати в глазур Сатіна Дарк. Після чого охолодити до 20°C. Нанести ганаш на готовий н/ф та вирівняти поверхню. Охолодити.
Покриття:
Довести вершки до кипіння та додати в Сатіну Дарк, після чого перемішати до однорідної маси. Покрити торт. Робоча температура покриття 33-34°C на охолоджений виріб, та 35-37°C якщо покривати заморожений виріб.