Торт Блек Вельвет з чорною смородиною
Торт Блек Вельвет з чорною смородиною
Торт з тривалим терміном придатності.
Тісто
0,500 кг | Блек Вельвет | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,200 кг | яйця | |
0,200 кг | вода | |
0,100 кг | Шарлі Деко Дарк |
Наповнювач
0,340 кг | Чорна смородина морожена | |
0,060 кг | цукор | |
0,025 кг | Сафтія | |
0,170 кг | вода | |
0,340 кг | Сатіна Дарк |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Дарк | |
0,060 кг | олія соняшникова |
Декор
0,040 кг | Сатіна Дарк | |
0,010 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера. Додати Шарлі Деко Дарк та перемішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.
Наповнювач: цукор з Сафтією змішати, додати чорну смородину та воду, довести до кіпіння. Охолодити. Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40°С, додати начинку з чорноії смородини та перемішати до однорідної консистенції.
Покриття: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.
Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати на три коржі. Три коржі склеїти між собою наповнювачем з чорної смородини. Поверхню торту та боки заґрунтувати цим же наповнювачем. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк. Боки та поверхню торту оздобити (Сатіна Дарк з олією).