Рецептури Рецептури

Торт Блек Вельвет Оранж-Мілк

Торт з тривалим терміном придатності.

Тісто

0,500 кг   Блек Вельвет
0,100 кг   олія соняшникова
0,200 кг   яйця
0,200 кг   вода
0,100 кг   Шарлі Деко Дарк

Наповнювач

0,170 кг   Сатіна Мілк
0,340 кг   Преста Йогурт
0,100 кг   цукати

Покриття

0,300 кг   Сатіна Мілк
0,060 кг   олія соняшникова

Декор

0,040 кг   Сатіна Дарк
0,008 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера. Додати Шарлі Деко Дарк та перемішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.

Наповнювач: Сатіну Мілк розтопити до 40°С на водяній бані. Престу Йогурт змішати з цукатами апельсину та додати в розтоплену кондитерську глазур.

Покриття: Сатіну Мілк розтопити до температури 36-40°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою наповнювачем. На охолоджений  виріб нанести покриття на основі Сатіна Мілк. Поверхню торту оздобити (Сатіна Дарк з олією).

Торт Блек Вельвет Оранж-Мілк