Торт Блек Вельвет Оранж-Мілк
Торт Блек Вельвет Оранж-Мілк
Торт з тривалим терміном придатності.
Тісто
0,500 кг | Блек Вельвет | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,200 кг | яйця | |
0,200 кг | вода | |
0,100 кг | Шарлі Деко Дарк |
Наповнювач
0,170 кг | Сатіна Мілк | |
0,340 кг | Преста Йогурт | |
0,100 кг | цукати |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Мілк | |
0,060 кг | олія соняшникова |
Декор
0,040 кг | Сатіна Дарк | |
0,008 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера. Додати Шарлі Деко Дарк та перемішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.
Наповнювач: Сатіну Мілк розтопити до 40°С на водяній бані. Престу Йогурт змішати з цукатами апельсину та додати в розтоплену кондитерську глазур.
Покриття: Сатіну Мілк розтопити до температури 36-40°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.
Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою наповнювачем. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Мілк. Поверхню торту оздобити (Сатіна Дарк з олією).