Торт Блек Вельвет екстра шоколадний
Торт Блек Вельвет екстра шоколадний
Торт з тривалим терміном придатності.
Тісто
0,500 кг | Блек Вельвет | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,200 кг | яйця | |
0,200 кг | вода | |
0,100 кг | Шарлі Деко Дарк |
Ганаш
0,350 кг | Тринідад Дарк | |
0,350 кг | Преста Йогурт |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Дарк | |
0,060 кг | олія соняшникова |
Декор
0,050 кг | Сатіна Дарк | |
0,010 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однорідної консистенції. Додати Шарлі Деко Дарк та змішати. Викласти тісто у три форми діаметром 18 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.
Ганаш: Тринідад Дарк розтопити до температури 36-40ºС, додати в Преста Йогурт.
Покриття: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40ºС, додати олію соняшникову.
Формування готового виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою ганашем. Поверхню торту та боки заґрунтувати цим же ганашем. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк. Боки та поверхню торту оздобити (Сатіна Дарк з олією).