Торт Бакка Росса
Торт Бакка Росса
Торт з малиновим кюлі.
Тісто
0,250 кг | Москамікс Чоко | |
0,200 кг | яйця | |
0,040 кг | вода |
Наповнювач
0,200 кг | малина | |
0,225 кг | Палетта Нейтральна | |
0,050 кг | вода |
Крем
0,200 кг | вода | |
0,100 кг | Зеесан Сирний | |
0,400 кг | Чоколіна шоколад | |
0,300 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Глясаж
0,200 кг | Мірор Карамель | |
0,100 кг | Палетта КолдДжел | |
0,016 кг | желатин | |
0,160 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 7-10 хв. на високій швидкості. Вилити бісквітне тісто в форму d 16 см.
Параметри випікання:
подова піч: температура випікання 170-180°С, протягом 25 хв.
Наповнювач: свіжозаморожену малину довести до кипіння та перебити блендером. Протерти через сито. Палетту Нейтральну розтопити з водою, додати малинове пюре. Готове кулі залити в форму діаметром 16 см. Охолодити.
Крем: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати збиті вершки та Чоколіну шоколад. Перемішати до однорідної маси.
Формування виробу:
бісквіт розрізати на три коржі. Зібрати торт у форму діаметром 16 см в наступнійй послідовності: шоколадний бісквіт, шар шоколадного мусу, шоколадний бісквіт, тонкий шар шоколадного мусу, малиновое кулі, тонкий шар шоколадного мусу, шоколадний бісквіт. Готову заготовку торта вкласти в форму d 20 см та залити шоколадним мусом. Мус повинен покрити заготовку торта повністю. Готовий торт заморозити.
Глясаж: желатин, замочений у холодній воді, розтопити, потім з'єднати з Мірор Карамель та Палетта КолдДжел. Готовий торт покрити глясажем. Декорувати за бажанням.