Торт Айворі з курагою
Торт Айворі з курагою
Торт з тривалим терміном придатності.
Тісто
0,500 кг | Айворі Вельвет | |
0,210 кг | яйця | |
0,200 кг | олія соняшникова | |
0,115 кг | вода | |
0,100 кг | Шарлі Деко Браун |
Наповнювач
0,150 кг | Сатіна Вайт | |
0,060 кг | олія соняшникова |
Покриття
0,040 кг | Сатіна Мілк | |
0,060 кг | олія соняшникова |
Декор
0,040 кг | Сатіна Мілк | |
0,020 кг | Сатіна Вайт | |
0,070 кг | курага |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером. Додати Шарлі Деко Браун та перемішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.
Наповнювач: Сатіну Вайт розтопити до 40°С на водяній бані. Престу Йогурт змішати з подрібненою курагою та додати в розтоплену кондитерську глазур.
Покриття: Сатіну Вайт розтопити до температури 36-40°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.
Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою начинкою. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Вайт. Поверхню торту оздобити Сатіна Мілк з олією та курагою глазурованою в Сатіна Вайт.