Рецептури Рецептури

Торт Айріш з чорносливом

Торт з тривалим терміном придатності.

Тісто

0,500 кг   Айріш Вельвет
0,210 кг   яйця
0,200 кг   олія соняшникова
0,115 кг   вода
0,100 кг   Шарлі Деко Браун

Наповнювач

0,180 кг   Сатіна Мілк
0,250 кг   Джеммі Лайт слива
0,150 кг   чорнослив

Покриття

0,300 кг   Сатіна Мілк
0,060 кг   олія соняшникова

Декор

0,040 кг   Сатіна Мілк
0,008 кг   олія соняшникова
0,070 кг   чорнослив
0,020 кг   Сатіна Мілк

Спосіб приготування

Тісто: збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості використовуючи плоский бітер. Додати Шарлі Деко Браун та змішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см  (по 0,330 кг).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.

Наповнювач: Сатіну Мілк розтопити до 40°С на водяній бані. Джеммі Лайт слива змішати з подрібненим чорносливом та додати в розтоплену кондитерську глазур.

Покриття: Сатіну Мілк розтопити до температури 36-40°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою начинкою. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Мілк. Боки та поверхню торту оздобити Сатіна Мілк з олією та чорносливом глазурованим в Сатіна Мілк.

Торт Айріш з чорносливом