Торт Айріш горіховий
Торт Айріш горіховий
Торт з тривалим терміном придатності.
Тісто
0,500 кг | Айріш Вельвет | |
0,210 кг | яйця | |
0,200 кг | олія соняшникова | |
0,115 кг | вода | |
0,100 кг | Шарлі Деко Браун |
Наповнювач
0,250 кг | Сатіна Мілк | |
0,500 кг | Чоколіна фундук-шоколад |
Покриття
0,040 кг | Сатіна Дарк | |
0,008 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | арахіс бланшований |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості використовуючи плоский бітер. Додати Шарлі Деко Браун та змішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.
Наповнювач: Сатіну Мілк розтопити до 40°С на водяній бані. Чоколіну фундук-шоколад додати в розтоплену кондитерську глазур.
Формування готового виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою начинкою. Поверхню торту та боки покрити цією ж начинкою. Боки торту оздобити подрібненим горіхом, а поверхню - Сатіна Дарк з олією.