Рецептури Рецептури

Торт Айріш горіховий

Торт з тривалим терміном придатності.

Тісто

0,500 кг   Айріш Вельвет
0,210 кг   яйця
0,200 кг   олія соняшникова
0,115 кг   вода
0,100 кг   Шарлі Деко Браун

Наповнювач

0,250 кг   Сатіна Мілк
0,500 кг   Чоколіна фундук-шоколад

Покриття

0,040 кг   Сатіна Дарк
0,008 кг   олія соняшникова
0,100 кг   арахіс бланшований

Спосіб приготування

Тісто: збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості використовуючи плоский бітер. Додати Шарлі Деко Браун та змішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.

Наповнювач: Сатіну Мілк розтопити до 40°С на водяній бані. Чоколіну фундук-шоколад додати в розтоплену кондитерську глазур.

Формування готового виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою начинкою. Поверхню торту та боки покрити цією ж начинкою. Боки торту оздобити подрібненим горіхом, а поверхню - Сатіна Дарк з олією.

Торт Айріш горіховий