Рецептури Рецептури

Торт Антельм

Шоколадно-горіховий торт, який поєднав у собі ніжні шоколадно-трюфельні нотки та горішки: фундук і арахіс.

Тісто

0,300 кг   Трюфельний кекс
0,300 кг   Шоколадний кекс
0,300 кг   олія соняшникова
0,300 кг   яйця
0,050 кг   вода
0,150 кг   Фрешкіпер

Крем

0,550 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,550 кг   Чоколіна фундук-шоколад

Наповнювач

0,130 кг   арахіс бланширований

Ганаш

0,300 кг   Сатіна Дарк
0,150 кг   масло вершкове

Глясаж

0,140 кг   Мірор Карамель
0,050 кг   Палетта КолдДжел
0,008 кг   желатин
0,080 кг   вода

Декор

0,012 кг   фундук

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі компоненти разом протягом 4 хв. на низькій швидкості бітером. Розлити тісто в три форми діаметром 20 см по 0,450-0,470 кг. 

Параметри випікання:

Подова піч: 185°C.
Ротаційна піч: 175°C
Тривалість випікання: 20-30 хв, в залежності від об`єму форми.

Після чого охолодити та розрізати на 2 частини.

Крем:

Збити вершки та додати Чоколіна фундук-шоколад. Ретельно перемішати до однорідного крему.

Наповнювач:

Бланширований арахіс підсушити та подрібнити.

Ганаш:

Розтопити Сатіну Дарк, додати м'яке масло та вимішати до однорідної маси. Дати відстоятися протягом 2 годин.

Глясаж:

Желатин замочений у холодній воді розтопити та з'єднати з Мірором Карамель та Палетта КолдДжел.

Більше

Торт складається з трьох коржів. Прошарування кремом по 0,200 кг та 0,030 кг арахісу. Верх та бокові поверхні покрити тонким шаром крему. Охолодити протягом 20-30 хв. Після охолодження покрити торт ганашем з Сатіни, потім декорувати кремом та глясажем.

Торт Антельм