Торт Антельм
Торт Антельм
Шоколадно-горіховий торт, який поєднав у собі ніжні шоколадно-трюфельні нотки та горішки: фундук і арахіс.
Тісто
0,300 кг | Трюфельний кекс | |
0,300 кг | Шоколадний кекс | |
0,300 кг | олія соняшникова | |
0,300 кг | яйця | |
0,050 кг | вода | |
0,150 кг | Фрешкіпер |
Крем
0,550 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,550 кг | Чоколіна фундук-шоколад |
Наповнювач
0,130 кг | арахіс бланширований |
Ганаш
0,300 кг | Сатіна Дарк | |
0,150 кг | масло вершкове |
Глясаж
0,140 кг | Мірор Карамель | |
0,050 кг | Палетта КолдДжел | |
0,008 кг | желатин | |
0,080 кг | вода |
Декор
0,012 кг | фундук |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі компоненти разом протягом 4 хв. на низькій швидкості бітером. Розлити тісто в три форми діаметром 20 см по 0,450-0,470 кг.
Параметри випікання:
Подова піч: 185°C.
Ротаційна піч: 175°C
Тривалість випікання: 20-30 хв, в залежності від об`єму форми.
Після чого охолодити та розрізати на 2 частини.
Крем:
Збити вершки та додати Чоколіна фундук-шоколад. Ретельно перемішати до однорідного крему.
Наповнювач:
Бланширований арахіс підсушити та подрібнити.
Ганаш:
Розтопити Сатіну Дарк, додати м'яке масло та вимішати до однорідної маси. Дати відстоятися протягом 2 годин.
Глясаж:
Желатин замочений у холодній воді розтопити та з'єднати з Мірором Карамель та Палетта КолдДжел.
Більше
Торт складається з трьох коржів. Прошарування кремом по 0,200 кг та 0,030 кг арахісу. Верх та бокові поверхні покрити тонким шаром крему. Охолодити протягом 20-30 хв. Після охолодження покрити торт ганашем з Сатіни, потім декорувати кремом та глясажем.