Торт Абрикосовий
Торт Абрикосовий
Соковиті бісквіти з ніжним абрикосовим мусом, ароматне абрикосове конфі та сирний мус з білим шоколадом.
Тісто
0,296 кг | Йогуртовий кекс | |
0,088 кг | яйця | |
0,088 кг | олія соняшникова | |
0,130 кг | вода |
Абрикосовий мус
0,070 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,075 кг | Фрутбері Абрикос | |
0,004 кг | желатин | |
0,035 кг | вода | |
0,030 кг | крем-сир |
Абрикосове конфі
0,055 кг | Палетта Нейтральна | |
0,055 кг | Фрутбері Абрикос | |
0,041 кг | вода |
Крем
0,340 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,180 кг | Зеесан Сирний | |
0,265 кг | вода | |
0,287 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти перемішати на низькій швидкості протягом 4 хв. Тісто розділити на 3 форми d 18 см.
Параметри випікання:
Випікати 20-22 хв. при температурі 180°C.
Абрикосовий мус: желатин розмішати з водою та покласти в холодильник на 10 хв. Потім нагріти до повного його розчинення та з'єднати з Фрутбері Абрикос. Додати крем-сир та пробити масу блендером. Холодні вершки збити до м'яких піків, з'єднати з абрикосовою масою і розмішати до однорідності. Вилити в кільце d 15 см та покласти в холодильник для стабілізації.
Абрикосове конфі: Палетту Нейтральну проварити з водою 2-3 хв. до повного її розчинення. Потім додати Фрутбері Абрикос та проварити ще 1 хв. Вилити в кільце d 16 см.
Крем: Чоколіну Вайт шоколад розігріти до t 40°С, Зеесан Сирний розмішати з водою до повного його розчинення потім змішати зі збитими вершками.
Формування виробу: формувати виріб в такій послідовності: бісквітний н/ф, крем, абрикосовий мус, крем, бісквітний н/ф, крем, бісквітний н/ф, крем, абрикосове конфі, крем, бісквітний н/ф. Поверхню та бока покрити кремом та декорувати.