Рецептури Рецептури

Торт Абрикосовий

Соковиті бісквіти з ніжним абрикосовим мусом, ароматне абрикосове конфі та сирний мус з білим шоколадом.

Тісто

0,296 кг   Йогуртовий кекс
0,088 кг   яйця
0,088 кг   олія соняшникова
0,130 кг   вода

Абрикосовий мус

0,070 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,075 кг   Фрутбері Абрикос
0,004 кг   желатин
0,035 кг   вода
0,030 кг   крем-сир

Абрикосове конфі

0,055 кг   Палетта Нейтральна
0,055 кг   Фрутбері Абрикос
0,041 кг   вода

Крем

0,340 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,180 кг   Зеесан Сирний
0,265 кг   вода
0,287 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти перемішати на низькій швидкості протягом 4 хв. Тісто розділити на 3 форми d 18 см.

Параметри випікання: 

Випікати 20-22 хв. при температурі 180°C.

Абрикосовий мус: желатин розмішати з водою та покласти в холодильник на 10 хв. Потім нагріти до повного його розчинення та з'єднати з Фрутбері Абрикос. Додати крем-сир та пробити масу блендером. Холодні вершки збити до м'яких піків, з'єднати з абрикосовою масою і розмішати до однорідності. Вилити в кільце d 15 см та покласти в холодильник для стабілізації.

Абрикосове конфі: Палетту Нейтральну проварити з водою 2-3 хв. до повного її розчинення. Потім додати Фрутбері Абрикос та проварити ще 1 хв. Вилити в кільце d 16 см.

Крем: Чоколіну Вайт шоколад розігріти до t 40°С, Зеесан Сирний розмішати з водою до повного його розчинення потім змішати зі збитими вершками.

Формування виробу: формувати виріб в такій послідовності: бісквітний н/ф, крем, абрикосовий мус, крем, бісквітний н/ф, крем, бісквітний н/ф, крем, абрикосове конфі, крем, бісквітний н/ф. Поверхню та бока покрити кремом та декорувати.

Торт Абрикосовий