Шоколадний Angel food cake
Шоколадний Angel food cake
Американський шоколадний бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-мигдалевою та фруктовою начинкою.
Тісто
0,300 кг | яєчний білок | |
0,270 кг | цукор | |
0,150 кг | Сатіна Зефір | |
0,090 кг | борошно пшеничне в/г |
Наповнювач
0,150 кг | Джеммі Лайт Вишня | |
0,150 кг | Чоколіна фундук-шоколад | |
0,100 кг | журавлина в'ялена | |
0,100 кг | Маропан |
Декор
0,005 кг | какао порошок |
Спосіб приготування
Тісто:
Білок збити міксером, поступово додаючи цукор протягом 7-8 хв. на високій швидкості до стійкої густої маси. Розтопити Сатіну Зефір до 36-38°С та повільно ввести в білкову масу, перемішати. В кінці з'єднати з просіяним борошном. Бісквітне тісто нанести на лист за допомогою кондитерського мішка з круглою насадкою, у вигляді повздовжніх смужок.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 200°C. Час 8-9 хв.
Наповнювач:
Охолоджений бісквіт перевернути, нанести шар Джеммі Лайт Вишня на один край, на другу половину - шар Чоколіна фундук-шоколад. Потім посипати всю поверхню в’яленою журавлиною. З одного краю бісквіту, де нанесено Джеммі Лайт Вишня, відсадити з кондитерського мішка смужку Маропан та загорнути у вигляді рулету. Охолодити.
Декор:
Готовий рулет нарізати на порції по 0,100 кг та притрусити через сито какао порошком.