Рецептури Рецептури

Шоколадний Angel food cake

Американський шоколадний бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-мигдалевою та фруктовою начинкою.

Тісто

0,300 кг   яєчний білок
0,270 кг   цукор
0,150 кг   Сатіна Зефір
0,090 кг   борошно пшеничне в/г

Наповнювач

0,150 кг   Джеммі Лайт Вишня
0,150 кг   Чоколіна фундук-шоколад
0,100 кг   журавлина в'ялена
0,100 кг   Маропан

Декор

0,005 кг   какао порошок

Спосіб приготування

Тісто:

Білок збити міксером, поступово додаючи цукор протягом 7-8  хв. на високій швидкості до стійкої густої маси. Розтопити Сатіну Зефір до 36-38°С та повільно ввести в білкову масу, перемішати. В кінці з'єднати з просіяним борошном. Бісквітне тісто нанести на лист за допомогою кондитерського мішка з круглою насадкою,  у вигляді повздовжніх смужок.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 200°C. Час 8-9 хв.

Наповнювач:

Охолоджений бісквіт перевернути, нанести шар Джеммі Лайт Вишня на один край, на другу половину - шар Чоколіна фундук-шоколад. Потім посипати всю поверхню в’яленою журавлиною. З одного краю бісквіту, де нанесено Джеммі Лайт Вишня, відсадити з кондитерського мішка смужку Маропан та загорнути у вигляді рулету. Охолодити.

Декор:

Готовий рулет нарізати на порції по 0,100 кг та притрусити через сито какао порошком.

Шоколадний Angel food cake