Рецептури Рецептури

Рулет Далматин

Ділимося секретом приготування бісквіта з чіткими візерунками, що нагадують цятки далматинців. Комбінуйте тісто, малюйте, створюйте цікаву кондитерку разом з нами!

Тісто 1

0,065 кг   Айворі Вельвет
0,100 кг   Яйця
0,029 кг   Олія соняшникова
0,015 кг   Вода
0,005 кг   Квік 96

Тісто 2

0,410 кг   Блек Вельвет
0,620 кг   Яйця
0,125 кг   Олія соняшникова
0,100 кг   Вода
0,030 кг   Квік 96

Наповнювач

0,150 кг   Крем-сир
0,150 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,050 кг   Цукрова пудра
 

Спосіб приготування

Тісто 1:

  • Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості.
  • Відсадити тісто у вигляді хаотичних кругів на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.
  • Заморозити.

Тісто 2:

  • Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості.
  • Вилити тісто поверх тіста 1. Вирівняти за допомогою шпателя.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 15 хв. Охолодити.

Наповнювач:

Крем-сир з пудрою збити вінчиком до однорідної консистенції, потім поступово вливати вершки та збивати до пишної маси.

Формування виробу:

  • На охолоджений бісквітний напівфабрикат нанести наповнювач, скрутити в рулет.
  • Охолодити та нарізати на порції.

Більше

Майстер-клас з приготування рулету Далматинець на You-Tube каналі.

Більше інформації про кексові суміші Вельвет

Рулет Далматин