Рулет Далматин
Рулет Далматин
Ділимося секретом приготування бісквіта з чіткими візерунками, що нагадують цятки далматинців. Комбінуйте тісто, малюйте, створюйте цікаву кондитерку разом з нами!
Тісто 1
0,065 кг | Айворі Вельвет | |
0,100 кг | Яйця | |
0,029 кг | Олія соняшникова | |
0,015 кг | Вода | |
0,005 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,410 кг | Блек Вельвет | |
0,620 кг | Яйця | |
0,125 кг | Олія соняшникова | |
0,100 кг | Вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Наповнювач
0,150 кг | Крем-сир | |
0,150 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,050 кг | Цукрова пудра | |
Спосіб приготування
Тісто 1:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості.
- Відсадити тісто у вигляді хаотичних кругів на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.
- Заморозити.
Тісто 2:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості.
- Вилити тісто поверх тіста 1. Вирівняти за допомогою шпателя.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 15 хв. Охолодити.
Наповнювач:
Крем-сир з пудрою збити вінчиком до однорідної консистенції, потім поступово вливати вершки та збивати до пишної маси.
Формування виробу:
- На охолоджений бісквітний напівфабрикат нанести наповнювач, скрутити в рулет.
- Охолодити та нарізати на порції.
Більше
Майстер-клас з приготування рулету Далматинець на You-Tube каналі.
Більше інформації про кексові суміші Вельвет