Лайн Блок Кейк Бургунді і Беррі
Лайн Блок Кейк Бургунді і Беррі
Торт у формі прямокутника зі смаком ягідного йогурту.
Тісто
0,410 кг | Айворі Вельвет | |
0,620 кг | яйця | |
0,125 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Начинка
0,700 кг | Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту |
Фадж
0,200 кг | Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту | |
0,100 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.
Фадж:
Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C та змішати з Чоколіною Бургунді зі смаком ягідного йогурту.
Формування виробу:
Нарізати бісквіт смужками 40х9 см. Бісквітні напівфабрикати з'єднати начинкою. Охолодити. Покрити поверхню фаджем.