Рецептури Рецептури

Лайн Блок Кейк Блек і Вайт

Торт у формі прямокутника зі смаком темного та білого шоколаду.

Тісто

0,410 кг   Блек Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Начинка

0,700 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Фадж

0,200 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,100 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

Фадж:

Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, потім змішати з Чоколіною Вайт шоколад.

Формування виробу:

Нарізати бісквіт смужками 40х9 см. Бісквітні напівфабрикати з'єднати начинкою. Охолодити. Покрити поверхню фаджем.

Лайн Блок Кейк Блек і Вайт