Чізкейк Карамельний
Чізкейк Карамельний
Ніжний чізкейк з карамельно-горіховими нотками.
Тісто
0,250 кг | Кукімікс Преміум | |
0,050 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,050 кг | цукор | |
0,001 кг | сіль | |
0,125 кг | маргарин | |
0,003 кг | Суміш для печива LS | |
0,050 кг | масло вершкове |
Сирна маса
0,380 кг | сир кисломолочний | |
0,145 кг | Сафтія | |
0,125 кг | яйця | |
0,045 кг | вода | |
0,005 кг | сухе молоко 25% |
Наповнювач
0,100 кг | Чоколіна зі смаком солоної карамелі |
Покриття
0,200 кг | Тринідад Мілк | |
0,120 кг | Чоколіна фундук-шоколад | |
0,030 кг | арахіс бланшований |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти (крім масла) до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. Після охолодження 0,100 кг тіста залишити для декорування, а інше подрібнити в блендері та змішати з маслом.
Сирна маса: сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати воду, суміш Сафтія, сухе молоко, яйця і перемішати до однорідної маси. !!! Відібрати 0,200 кг готової маси та змішати з Чоколіна зі смаком солоної карамелі.
Покриття: змішати розтоплений Трінідад Мілк з Чоколіною фундук-шоколад.
Формування виробу: охолоджену пісочну крихту з`єднану з маслом, викласти по стінкам та по дну форми (квадратна 20х20 см або кругла діаметром 22 см). Охолодити близько 1 год. Форму заповнити сирними масами та випікати при температурі 140°C протягом 50-60 хв. Охолодити. Нанести покриття з шоколаду та Чоколіни. Декорувати арахісом та шматочками крихти з карамельного пісочного н/ф.