Рецептури Рецептури

Чізкейк Бургунді

Ніжний чізкейк зі смаком ягідного йогурту.

Тісто 1

0,008 кг   Суміш для печива LS
0,180 кг   борошно пшеничне в/г
0,090 кг   цукор
0,002 кг   сіль
0,015 кг   вода
0,120 кг   маргарин
0,050 кг   масло вершкове

Наповнюч 1

0,150 кг   Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту

Тісто 2

0,036 кг   борошно пшеничне в/г
0,036 кг   цукор
0,033 кг   маргарин
0,008 кг   яйця
0,008 кг   Какао порошок DB82
0,009 кг   Кукімікс Американо

Наповнювач 2

0,050 кг   Тринідад Вайт
0,010 кг   олія соняшникова

Мус

0,100 кг   Зеесан Сирний
0,140 кг   вода
0,150 кг   Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту
0,180 кг   сир кисломолочний
0,020 кг   лимон
0,150 кг   Мегле Крем Патісері Декор

Покриття

0,120 кг   Палетта КолдДжел
0,030 кг   Чоколіна зі смаком ягідного йогурту

Спосіб приготування

Тісто 1: змішати всі інгредієнти (крім масла) до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. Після охолодження тісто подрібнити в блендері та змішати маслом.

Тісто 2: змішати всі інгредієнти до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. Після охолодження тісто подрібнити на велику крихту ( приблизно 1,5 см х 1,5 см). !!! Розтопити Тринідад Вайт з олією та перемішати з охолодженою крихтою до рівномірного її покриття.

Мус: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати Чоколіну Бургунді зі смаком ягідного йогурту, сир кисломолочний, сік лимону, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.

Формування виробу: охолоджену пісочну крихту з`єднану з маслом, викласти по стінкам та по дну форми (квадратна 20*20 см або кругла діаметром 22 см). Охолодити близько 1 год. На дно нанести шар Чоколіни Бургундіі зі смаком ягідного йогурту, зверху шар підготовленої шоколадної крихти. Охолодити 15 хв. Заповнити форму мусом та охолодити 2-3 год. Нанести покриття і декорувати свіжими ягодами лохини.

Чізкейк Бургунді