Блек рол Осака
Блек рол Осака
Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з молочно-білою ніжністю білого шоколаду та сирного мусу з горіховими нотками.
Тісто 1
0,225 кг | Блек Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,050 кг | Еклермікс | |
0,045 кг | олія соняшникова | |
0,050 кг | яйця | |
0,050 кг | вода |
Наповнювач
0,300 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Мус
0,105 кг | Зеесан Сирний | |
0,210 кг | вода | |
0,201 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,070 кг | Чоколіна фундук-шоколад |
Спосіб приготування
Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Тісто 2: перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити еклери видовженої форми на листи та випекти протягом 20 хв. при температурі 200°C. Після охолодження, тістові заготовки наповнити Чоколіна Вайт шоколад.
Мус: Зеесан Сирний розмішати з водою, додати Чоколіна фундук-шоколад та збиті вершки.
Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти вздовж еклери та завернути в рол.