Рецептури Рецептури

Блек рол Осака

Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з молочно-білою ніжністю білого шоколаду та сирного мусу з горіховими нотками.

Тісто 1

0,225 кг   Блек Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Тісто 2

0,050 кг   Еклермікс
0,045 кг   олія соняшникова
0,050 кг   яйця
0,050 кг   вода

Наповнювач

0,300 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Мус

0,105 кг   Зеесан Сирний
0,210 кг   вода
0,201 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,070 кг   Чоколіна фундук-шоколад

Спосіб приготування

Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Тісто 2: перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити еклери видовженої форми на листи та випекти протягом 20 хв. при температурі 200°C.  Після охолодження, тістові заготовки наповнити Чоколіна Вайт шоколад.

Мус: Зеесан Сирний розмішати з водою, додати Чоколіна фундук-шоколад та збиті вершки.

Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти вздовж еклери та завернути в рол.

Блек рол Осака