Блек рол Кіото
Блек рол Кіото
Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з молочно-білою ніжністю білого шоколаду та вишневими нотками.
Тісто
0,225 кг | Блек Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Крем
0,280 кг | Чоколіна Вайт шоколад | |
0,280 кг | масло вершкове |
Начинка
0,360 кг | Джеммі Лайт Вишня |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Крем: збити вершкове масло та з'єднати з Чоколіна Біла.
Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат нанести готову начинку Джеммі Лайт Вишня, поверх нанести шар крему та завернути в рол.