Рецептури Рецептури

Айворі рол Окінава

Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирно-банановим мусом.

Тісто

0,225 кг   Айворі Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Мус

0,150 кг   Палетта Нейтральна
0,020 кг   вода
0,040 кг   Преста Банан

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Мус: Зеесан Сирний розмішати з водою, додати Преста Банан та збиті вершки.

Наповнювач: з’єднати Палетта Нейтральна з водою та нагрівати до повного розчинення, додати Преста Банан, вилити в ємність та охолодити. Після охолодження нарізати кубиками.

Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти фруктовий наповнювач та завернути в рол.

Айворі рол Окінава