Айворі рол Окінава
Айворі рол Окінава
Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирно-банановим мусом.
Тісто
0,225 кг | Айворі Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Мус
0,150 кг | Палетта Нейтральна | |
0,020 кг | вода | |
0,040 кг | Преста Банан |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Мус: Зеесан Сирний розмішати з водою, додати Преста Банан та збиті вершки.
Наповнювач: з’єднати Палетта Нейтральна з водою та нагрівати до повного розчинення, додати Преста Банан, вилити в ємність та охолодити. Після охолодження нарізати кубиками.
Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти фруктовий наповнювач та завернути в рол.