Айворі рол Нагоя
Айворі рол Нагоя
Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та ягодами чорної смородини.
Тісто
0,225 кг | Айворі Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Мус
0,120 кг | Зеесан Сирний | |
0,240 кг | вода | |
0,240 кг | вершки з рослинним жирами 25% |
Наповнювач
0,300 кг | Чорна смородина заморожена | |
0,070 кг | цукор | |
0,015 кг | Сафтія |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Мус: Зеесан Сирний розмішати з водою, додати збиті вершки.
Наповнювач: Цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди чорної смородини. Масу довести до кипіння. Перед використанням охолодити.
Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти фруктовий наповнювач та завернути в рол.