Рецептури Рецептури

Айворі рол Нагоя

Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та ягодами чорної смородини.

Тісто

0,225 кг   Айворі Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Мус

0,120 кг   Зеесан Сирний
0,240 кг   вода
0,240 кг   вершки з рослинним жирами 25%

Наповнювач

0,300 кг   Чорна смородина заморожена
0,070 кг   цукор
0,015 кг   Сафтія

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Мус: Зеесан Сирний розмішати з водою, додати збиті вершки.

Наповнювач: Цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди чорної смородини. Масу довести до кипіння. Перед використанням охолодити.

Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат  нанести мус, викласти фруктовий наповнювач та завернути в рол.

Айворі рол Нагоя