Рецептури Рецептури

Айріш рол Йокогама

Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та яблуком.

Тісто

0,225 кг   Айріш Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Мус

0,085 кг   Зеесан Сирний
0,170 кг   вода
0,170 кг   вершки з рослинним жирами 25%
0,002 кг   кориця мелена

Наповнювач

0,400 кг   яблуко свіже
0,260 кг   Палетта Нейтральна
0,060 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Наповнювач: з’єднати Палетта Нейтральна з водою та нагріти до повного розчинення, після чого додати нарізані кубиком яблука та проварити.

Мус: Зеесан Сирний розмішати з водою, додати корицю та збиті вершки.

Формування виробу: на бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти фруктовий наповнювач та завернути в рол.

Айріш рол Йокогама