Айріш рол Йокогама
Айріш рол Йокогама
Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та яблуком.
Тісто
0,225 кг | Айріш Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Мус
0,085 кг | Зеесан Сирний | |
0,170 кг | вода | |
0,170 кг | вершки з рослинним жирами 25% | |
0,002 кг | кориця мелена |
Наповнювач
0,400 кг | яблуко свіже | |
0,260 кг | Палетта Нейтральна | |
0,060 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Наповнювач: з’єднати Палетта Нейтральна з водою та нагріти до повного розчинення, після чого додати нарізані кубиком яблука та проварити.
Мус: Зеесан Сирний розмішати з водою, додати корицю та збиті вершки.
Формування виробу: на бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти фруктовий наповнювач та завернути в рол.